Tjänster

Varmluftslösningar

Våra varmluftspannor är en mycket bra lösning när större ytor och öppna lokaler behöver värmas upp. Vi levererar dem i form av en containerlösning där både panna och förråd är anpassade för att minimera ytan. Vi ansluter sedan pannan med ventilationsrör som blåser in värmen i byggnaden.

Pannorna finns i flera olika storlekar. Pannorna med kapacitet på 80 kW och 130 kW är perfekta för ersättning för traditionella dieselverk för öppna ytor där det inte krävs lika hög effekt.

För lösningar för större lokaler och byggnationer av industri-, verkstad- och butikslokaler är 250 kW-pannan, Sveriges mest använda pelletspanna för byggvärme.

Hetvattenlösningar

Våra vattenpannor är tillförlitliga energikällor. De kan anslutas till redan befintliga system eller kopplas ihop med hetvattenfläktar för att få spridning på värmen i exempelvis bostadshus och kontorsdelar av en byggnad.

Även våra vattenpannor levereras i en containerlösning där pelletsförrådet kan placeras ovanpå pannan. Hetvattenlösningar passar bra när det är ont om ström eftersom de är i behov av mycket litet el. Våra hetvattenpannor finns i storlekar mellan 80 kW och 700 kW.

byggvärme

Byggvärme med varmluft eller hetvatten