Om oss

Specialister på pelletsdriven uppvärmning

Välkommen till ett energibolag med förnyelsebara värmelösningar för byggbranschen och event som främsta specialitet.

Med en gedigen och lång erfarenhet är vi en ledande aktör inom pelletsdriven uppvärmning. Effektivitet, miljö och service är alltid i fokus för oss.

Vi har under åren utvecklat våra arbetsmetoder, vår organisation och maskinpark. Vi vill alltid ligga i framkant och leverera effektiv förbränning och den bästa servicen för både kunder och samarbetspartners.

byggvärme

Vi är med dig hela vägen

Vi är med under hela processen när du anlitar oss. Vi tar fram säkra och pålitliga kalkyler och projekteringar och genomför även installation och driftsättning. Dessutom är vi tillgängliga för service och underhåll. Vi finns tillgängliga dygnet runt under hela driftperioden. Vi ser till att ni får det klimat ni behöver.

Miljön är alltid i fokus för oss

Vårt arbete har sin grund i att vara miljövänliga och hållbara i vår verksamhet på lång sikt med hjälp av en energilösning som minskar klimatavtrycket.

Vi har Sveriges och Nordens största serviceorganisation för mobila pelletspannor och transporterar på ett smart sätt. Detta gör att vi kan erbjuda beredskap dygnet runt med beredskap för att åtgärda eventuella driftstörningar.

Flexibilitet och tillgänglighet

Värmen kommer att fungera när ni anlitar oss, det är en trygghet vi är skyldiga våra kunder. Detta säkrar vi genom digitalt uppkopplade pannor som noterar förbränning och förbrukning i realtid. Dessutom har vi alltid medarbetare i närheten så vi snabbt kan vara på plats med snabba och säkra åtgärder.

Vi har egna pelletsbilar och kranbilar som snabbt kan vara på plats och säkerställa driften. Flyttar, ändringar av installationer – vi vet att det händer mycket på byggarbetsplatser och vill alltid vara tillgängliga på kort varsel.

Vi är ledande inom pelletsdriven uppvärmning